Обприскувачі

Обприскувачі FAST з неперевершеним набором функцій і інновацій, включаючи кращу в галузі конструкцію причепа з короткою зчіпкою, надзвичайно міцну конструкцію стріли, керований зчіпний пристрій і ексклюзивну гідравлічну технологію амортизації штанги AutoYaw на штангах 120 і 132 футів, вирішує проблеми ваших полів.

Замовити
Переглянути все

Аплікатори для внесення рідких добрив

Аплікатори з бічним розвантаженням FAST поєднують в собі найбільш ефективні і дієві системи подачі в вертикальному і бічному виконанні з такими інноваціями, як конструкція причепа з короткою зчіпкою, великий кліренс, вузька транспортування і точна маневреність.

Переглянути все

Тракторні цистерни

Завдяки моделям, створеним спеціально для John Deere, Challenger і Case-IH Steiger, тракторні цистерни FAST пропонують максимальну вантажопідйомність без шкоди для продуктивності та якості їзди. Ми також пропонуємо універсальний бак з переднім кріпленням, який збільшує ємність майже на будь-який трактор на 300 галонів.

Переглянути все

Причіпні цистерни

Для інших потреб ферми FAST розробляє і виробляє додаткові продукти для внесення, в тому числі причепи для добрив і обприскувачі для прикордонних / пасовищних угідь.

Переглянути все