Fast Global Solutions поважає вашу конфіденційність та інформацію про відвідувачів нашого сайту. Ми не ділимось, не продаємо чи не здаємо в оренду будь-яку зібрану інформацію третім сторонам і не збираємось робити це в майбутньому.

Зібрана інформація: Якщо ви запитаєте або надаєте нам інформацію, надіславши електронний лист через Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її. або заповнивши форму "контакт", ми можемо зберегти вашу електронну адресу, а також будь-яку іншу інформацію, яку ви надаєте. Ця інформація може бути використана для подальшого зв’язку з вами електронною поштою, електронною поштою або телефоном для передачі інформації про наші рішення чи послуги, які, на нашу думку, можуть вам принести користь. Ваш електронний лист та інша інформація не буде продаватися третім сторонам.

Інформація, зібрана іншими: Це повідомлення стосується лише політики веб-сайтів Fast Global Solutions і не поширюється на сайти, до яких користувачі звертаються за посиланнями з нашого сайту. Fast Global Solutions не несе відповідальності за політику збору інформації інших веб-сайтів, за практику роботи веб-сайтів, пов’язаних з нашим веб-сайтом або з них, або за інформацію чи вміст, що містяться на них. Часто посилання на інші веб-сайти надаються виключно на тій підставі, що вони можуть містити корисну інформацію для наших відвідувачів. Користувачам рекомендується переглянути політику конфіденційності інших веб-сайтів.

Законодавче розголошення інформації: Швидкі глобальні рішення можуть розкривати інформацію, коли юридично змушені це робити: коли ми, сумлінно, вважаємо, що закон вимагає від нас цього або для захисту наших законних прав.

Періодичні зміни політики: Зауважте, що Fast Global Solutions час від часу переглядає свою практику конфіденційності (тобто відстежувати технології та / або правові зміни), і що ці практики можуть бути змінені. Щоб забезпечити постійне ознайомлення з найновішою версією нашої політики конфіденційності, будь ласка, додайте закладки та періодично переглядайте цю сторінку. Ця заява про політику зроблена від імені Fast Global Solutions і діє з 20 січня 2012 року. Ця заява не створює угоди між Fast Global Solutions та користувачами, і як така не створює жодних юридичних прав для жодної сторони .